monitorulcj.ro Menu

Sebastian Lăzăroiu, despre Referendumul din 2012: Ar fi dezastruos pentru Antonescu sau Ponta să recunoască faptul că au fost la marginea Constituției

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a afirmat, pe pagina personală de Facebook, că înțelege „încăpățânarea” lui Victor Ponta și Crin Antonescu de a susține în continuare că tot ce s-a întâmplat la Referendumul din 2012 a fost o nevinovată procedură democratică, pentru că ar fi fost dezastrus pentru aceștia să recunoască faptul caăau fost la marginea Constituției.

Lăzăroiu trage concluziile după „cea mai gravă afirmaţie“ a lui Băsescu

Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier al lui Traian Băsescu, face a analiză scurtă a afirmaţiilor fostului preşedinte, de luni seara. Fostul preşedinte a declarat că problemele din justiţie sunt din cauză că mulţi procurori "au trecut" judecători şi inculpaţii apar tot în faţa procurorilor "deşi au robă de judecători" şi că există ofiţeri acoperiţi printre magistraţi care, astfel, sunt şantajabili.

Un nou bluf la adresa românilor din străinătate?

Un deputat liberal de Diaspora l-a acuzat, sâmbătă, pe premierul Victor Ponta, că „se întoarce la tactica de amânare şi înşelare a publicului din noiembrie 2014“, pe tema votului din diaspora, iar PSD pregăteşte un bluf pentru românii din afara graniţelor, prin încercarea de blocare a oricărei soluţii.

Lăzăroiu, pe Facebook: „Cred că se pregăteşte cea mai urâtă înşelătorie din ultimii 25 de ani“

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu subliniază că recent Comisia parlamentară pentru elaborarea Codului electoral a bătut palma pentru votul pe liste şi numărul de circumscripţii, iar Circumscripţia diaspora va avea 7 parlamentari. „PNL e deja complice la înşelătoria asta. Pentru că au votat cot la cot cu PSD decupajul circumscripţiilor“, atrage atenţia Lăzăroiu.