monitorulcj.ro Menu

SE RĂCEȘTE VREMEA în weekend. Plouă sau ninge?

Sfârşitul de săptămână aduce vreme răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, anunţă meteorologii. Condiţiile de ploaie sunt minime, dar sunt aşteptate ninsori slabe pe culmile înalte ale munţilor.

Weekend lung pentru liceeni, la UBB

Peste 250 de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei vor putea experimenta viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai în cadrul Weekend-ului lung pentru liceeni organizat în perioada 20-23 septembrie 2018.

Weekendul șoferilor băuți la volan

De la cei tineri până la cei bătrâni unii șoferi nu au ezitat și au băut bine înainte să se urce la volan în weekend. Patru șoferi au fost prinși în timp ce își conduceau mașinile sub influența băuturilor alcoolice, unii dintre ei provocând accidente rutiere grave în care viața altor persoane a fost pusă în pericol și doar o minune a făcut să nu se întâmple o tragedie.

Ploile intense, vijeliile și ninsorile vor acoperi România în acest weekend

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, două atenționări Cod Galben de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și răcire accentuată a vremii, ce vizează, în primă fază 14 județe din nord-vestul țării, iar, ulterior toate regiunile.

(P) Jocuri pe teme eco şi târg handmade, în week-end, la Iulius Mall

Dacă se apropie sfârşitul de săptămână, atunci Iulius Mall Cluj le propune clienţilor săi noi evenimente deosebite: copiii se vor distra şi vor învăţa alături de Eco Clown, iar pasionaţii de obiecte unicat sunt aşteptaţi la Târgul Handmade.